1ste werkdag bij DNB

Laat ik beginnen met WoW…

Vandaag mijn eerste werkdag gehad bij DNB en ik ben razend enthousiast… Het leek me al een leuke werkgever (goede verhalen gehoord en leuke en goede sollicitatie gehad), maar na de eerste dag ben ik er nog meer achtergekomen dat ik me wel heel erg thuis voel meteen…

Gisteren heb ik bij Rubicon mijn spullen ingeleverd, waaronder een lease auto (13 jaar niet anders gereden dan in een lease auto). Vanochtend voor het eerst met het OV naar mijn nieuwe baan. En ik moet zeggen wat is dat lekker zeg…

Bus in, bus uit, trein in, trein uit, metro in, metro uit nog 5 minuten lopen en ik ben in 40 minuten van deur tot deur, op mijn werk, fris en fruitig…

Wellicht ken je het wel, dat je soms een keuze in je leven maakt die ervoor zorgt dat je groeit, als geheel, als mens, in kennis, levensvreugde etc. Dit voelt als zo’n keuze…

Met andere woorden, ik ben blij… Churandy Martina blij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

© 2023 Gewoon een blog | Thema: Storto by CrestaProject WordPress Themes.